zo 22 mrt. | De Geer

'ALLO 'ALLO - Kom op tegen Kanker Benefietvoorstelling

In samenwerking met het KOTK-team ’1 miljoen meter‘ opent Berk en Breem op zondag 22 maart Café Réné al om 17u. Voor €27 per persoon kan u er genieten van een lekkere Franse bistromaaltijd en de voorstelling. De kaartopbrengst gaat integraal naar kankeronderzoek. Let op de plaatsen zijn beperkt.
Deze voorstelling is uitverkocht
'ALLO 'ALLO - Kom op tegen Kanker Benefietvoorstelling

Tijd en locatie

22 mrt. 2020 17:00
De Geer, Overpelterbaan 14, 3940 Hechtel-Eksel

Over het evenement

KOTK benefietvoorstelling zondag 22 maart:

In samenwerking met het Kom op tegen Kanker-team ’1 miljoen meter‘ opent Berk en Breem op zondag 22 maart Café Réné al om 17u. Voor €27 per persoon kan u er genieten van een lekkere Franse bistromaaltijd en de voorstelling. De kaartopbrengst gaat integraal naar kankeronderzoek. 

Let op de plaatsen zijn beperkt en reserveren is aan te raden.

René Artois runt samen met zijn bazige vrouw Edith een rustig caféetje op het Franse platteland. Of hij zou toch graag hebben dat het rustig is... 

Het Franse verzet gebruikt zijn café als  schuilplaats voor Britse piloten en in zijn kelder verbergt hij voor de Duitsers het onschatbare schilderij van ‘The fallen madonna with the big boobies’ in een worst.

Steeds meer raakt René verstrikt in een weefsel van intriges waarbij hij onder druk gezet wordt door het verzet, de Duitse bezetter, zijn eigen vrouw en zijn serveersters Yvette en Mimi met wie hij allebei stiekem een relatie heeft. Slaagt René erin zijn vel te redden? 

U ziet het in de Berk en Breem-versie van de BBC-klassieker ‘Allo ‘Allo. 

Tickets
Prijs
Aantal
Totaal
 • Ticket Zo 22/03/2020
  €27
  €27
  0
  €0
 • Vrijkaart + €20 Zo 22/03/2020
  €20
  €20
  0
  €0
Totaal€0

Deel dit evenement